Translate

onsdag 3 februari 2016

Ny säsong och nygamla möjligheter

Det var verkligen länge sedan jag uppdaterade något på denna blogg. I och för sig så har jag en del att stå i med. Jag har totalt tre bloggar och en hemsida/galleri plus två Facebooksidor att ta hand om:

1) Blogg om min konstgrafik:
http://strengellprintmaking.blogspot.fi
2) SYNBARLIGEN om privata saker och mycket velomobil:
http://synbarligen.blogspot.fi
3) duAlis - min konstblogg:
http://leifstrengell.blogspot.fi
4) Mitt webbgalleri:
http://strengellart.strikingly.com/

Facebook:
https://www.facebook.com
Facebooksida om min grafikateljé:
https://www.facebook.com/Ateljé-Tripod-921697981255466/?fref=ts

Som det just nu känns så kommer jag att släcka ner "duAlis-sidan" (3)). Här har det inte hänt något på länge och enligt vad jag känner så kommer det inte att hända något i framtiden som gör att jag behöver den sidan längre.

By the way... I dag fick jag ett slags avtal skapat med "Konstrundan 2016" där jag kommer att fortsätta samarbetet med att marknadsföra Konstrundan åtminstone denna säsong. Jag måste verkligen säga att det gör jag mycket gärna! Logon är fräsch och synns på långa avstånd. I och med att jag nu också ansökt om att få delta som aktiv konstnär i Konstrundan i år så kommer allt att funka mycket bra på alla sätt.
Nu är det bara att vänta och se tiden ann innan våren är här och jag kan glida iväg ut på vägarna och njuta och marknadsföra årets konstrunda - som går av stapeln 3 - 4.9.2016

Power Park, Ylihärmä, sommaren 2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar